top of page

#NIETSTANDAARD JAARTRAJECT

Het jaartraject voor ondernemers & professionals
die gaan voor succesvolle carrière of bedrijf
wat bij hen past als een maatpak.

Vera_108.jpg

Waarom #NietStandaard? 

Dit is geen standaard jaar traject zoals je dat bij anderen vindt maar een jaartraject met echte aandacht voor jou, jouw bedrijf en jouw carrière. In dit traject ga je samen met ons een jaar lang werken aan jouw bedrijf of (interim) carrière en daarmee zowel in je bedrijf als carrière als in jezelf investeren met als doel:

 

  • Groeien als mens

  • Groeien als professional & ondernemer

  • Groeien met je bedrijf & in omzet

Groeien op alle vlakken is wat dit jaartraject voor jou gaat doen. 

En dit onder de begeleiding van 2 ervaren ondernemers, die beiden ervaren & gespecialiseerd zijn in het bouwen van bedrijven én het ontwikkelen van een dienstenaanbod dat werkt. Ondernemers die naast deze specialismes allebei zelf ook al heel lang ondernemer zijn, meerdere eigen bedrijven hebben (en gehad) en daarnaast ook nog werkzaam zijn als professional coaches binnen bedrijven & organisaties. Want de groei van jouw bedrijf of (interim) carrière gaat hand in hand met jouw persoonlijke & professionele ontwikkeling.

Het niet altijd alleen hoeven te doen is een universele behoefte.

Dit traject is heel simpel ontstaan vanuit een behoefte die wij zelf regelmatig hebben gehad tijdens ons gezamenlijke 40 jaar ondernemerschap en die we regelmatig terugzien bij onze klanten.

De groei van een bedrijf van carrière laat zich niet dwingen in een maatpak, in een vast omlijnde periode of tijdens een coachingstraject van een 3 of 6 maanden. Want na de eerste groeistappen, volgen er nieuwe met nieuwe uitdagingen, nieuwe vragen en nieuwe te nemen keuzes. Sommige stappen gaan moeiteloos en vloeiend en neem je zelf zonder aarzeling. Bij andere stappen heb je wel behoefte aan sparren, een externe kijk, blik of specialisme welke jezelf niet hebt. Het is fijn als er dan mensen zijn, professionals zijn die met jou deze cyclus van groei en van ondernemen of carrière stappen een paar keer met je kunnen doorlopen. Professionals, waar je terecht kan met je vragen, strategische keuzes en die je hierin zowel op privévlak als zakelijk goed kunnen begeleiden. Professionals die een groot netwerk hebben waardoor je altijd kennis & knowhow tot je beschikking hebt. 

Meedoen met #NietStandaard betekent voor jo
simpelweg
kiezen voor de beste begeleiding die er is.

Meedoen met #NietStandaard betekent voor jou 
simpelweg kiezen voor de beste 
begeleiding die er is.

Wij geloven dat je juist nu in deze bijzondere tijden moet je investeren in resultaat & lange termijn. We werken vanuit de visie die veel familiebedrijven hanteren. Familiebedrijven vormen de ruggengraat van onze economie. Zij hebben van nature een lange termijn visie, zorgen goed voor hun medewerkers & hun omgeving. Zij blijven overeind, juist in tijden van crisis. Wars van korte termijn geluk, lukt het hen om een eigen koers te bepalen die duurzaam werkt en niet alleen goed is voor hen maar ook voor hun medewerkers & klanten en vaak ook nog voor de directe omgeving en de wereld. Want als je als je goed bent voor je collega's, je klanten, je partners en de omgeving heb je altijd werk. Daarom staan welbevinden en welzijn ook centraal in ons traject. Welvaart volgt daar automatisch uit. 

 

Focus op een in potentie verkoopbaar bedrijf, een futureproof carrière en op het carrière maken als ondernemer en/of (interim) professional én op resultaten die er toe doen. 

Iedere kwartaal, maar met name in januari en september voelt het voor ondernemers & professionals als logisch keuze- of ijk moment. 

  • Wat wil ik (nog) bereiken dit jaar, wat ga ik doen, waar ga ik in investeren?

De laatste keuze bestaat vaak uit een investering in professionaliteit d.m.v. een scholing, een opleiding of training. We weten van vele van onze huidige klanten dat zij jaarlijks investeren in professionele groei d.m.v. opleidingen, trainingen om hun niveau van professionaliteit hoog te houden. Dat doen wij zelf ook nog steeds. Professionaliteit & kwaliteit leveren is ook superbelangrijk maar in die opleidingen en/of trainingen ligt de focus niet op het beoogde resultaat. En maar wat vaak vinden we ons vakgebied zo leuk dat we niet uitgeleerd raken. Een belangrijke vraag die je bij zo’n keuze moet stellen, vinden wij is: wat is het beoogde resultaat wat die opleiding/training voor mijn bedrijf of carrière moet doen? Want juist als je onderneemt of een goede (interim) carrière hebt omdat je je werk of je vakgebied zo leuk vindt en het je de vrijheid geeft die past bij je levensstijl vergeet je soms, dat je ook echt actief aan een duurzaam bedrijf of carrière moet werken. Het is belangrijk dat je met je bedrijf of tijdens je carrière waarde opbouwt. Belangrijk om naast je vaste klantenkring genoeg andere klanten aan te trekken, belangrijk om te kijken of je waarde op kan bouwen door een methodiek of aanpak die schaalbaar is. Belangrijk om na te denken over een duurzame #futureproof toekomst door een bedrijf wat ook nog eens verkoopbaar is en waarin jij misbaar kan zijn mocht dat nodig zijn. Of door een methodiek die ook in gezet kan worden als jij dat jaar vrij neemt voor een jaartje weg of die mantelzorgvraag. Maar ook professionals in loondienst of met een interim carrière hebben veel baat bij duidelijkheid over dat wat hen onderscheid van anderen en het helder hebben van hun pad. Baat bij het strategisch ontwikkelen en verder specialiseren en goed neerzetten van hun unieke expertises en leiderschapsstijl. Baat bij het ontwikkelen van vaardigheden en het onderzoeken van hoe aan te blijven sluiten bij de vragen van de toekomst. Baat bij het neerzetten van een krachtige eigen persoonlijke positionering met als ultieme uitkomst een uitdagende carrière en veel minder kwetsbaar zijn in een steeds sneller veranderende arbeidsmarkt. In het jaartraject focussen we ons op deze zaken en staat het jou misbaar maken in je bedrijf of onmisbaar maken in een organisatie centraal zodat jij na dit jaar een stuk minder kwetsbaar bent dan andere ondernemers & (interim) professionals. 

Vera_70.jpg

Juist nu investeren in jezelf, je carrière en/of je bedrijf! 

Wij geloven in jou en denken je groot, we dagen je uit verder te kijken dan je tot nu toe deed, voorbij de standaard mogelijkheden en oplossingen

Vera_106.jpg

Samen jouw doelen halen dat is waar we voor staan en waar we voor gaan!

Waarom wij geloven dat je samen verder komt.

Samen groeien op verschillende vlakken is belangrijker dan ooit. Want we zien sommige bedrijven en professionals ook nu nog heel hard groeien en anderen juist niet. Wanneer je uitzoomt is het heel gemakkelijk te zien waarom dat zo is. Bij sommige van onze bestaande klanten zijn wij al jaren betrokken. Het ondernemen of bedrijven bouwen of carrière maken verloopt nou eenmaal niet volgens een vast format of vast stappenplan. Althans dat is niet wat wij zien in de praktijk. Soms versnelt het, dan lijkt de weg naar beneden ingezet. Dan ineens overweeg je op te geven, een andere markt of kant op te gaan en plots blijken de de opdrachten ineens binnen stromen en komt de keuze: wel of niet van koers veranderen. Ondertussen vind het thuisfront er ook van alles van en vinden bepaalde vrienden binnen jouw vriendengroep dat je wel erg hard werkt. Herkenbaar? Vast wel. Dat komt omdat al deze mensen een belang bij jou hebben. Zelfs de mensen bij het schoolplein of de sportcantine. Mensen die dicht bij je staan willen meer tijd en aandacht van je, ze willen iemand met een zeker inkomen. Mensen verder weg meten verrassend vaak hun eigenwaarde af aan hoe goed of slecht het met jou gaat. Hoe fijn is dan om te kunnen sparren met een onafhankelijk persoon, met trusted strategische partners die puur en alleen kijken naar jouw belang, het belang van jouw bedrijf en/of jouw carrière en die ook nog eens in dit 360 graden plaatje jouw privéleven en privédoelen meenemen. Daarom groei je in dit jaartraject op verschillende vlakken. Maar je hebt niet alleen ons tot je beschikking. We werken met een klein geselecteerd groepje ondernemers & professionals in dit traject. Niet gelijk maar wel gelijkwaardig. We hebben beiden ervaren hoe waardevol anderen perspectieven en andere meningen kunnen zijn om te toetsen of je op koers ligt. Om in kleine kring te peilen of je koers of aanbod klopt. We willen dat jullie binnen een veilige omgeving van elkaar en met elkaar kunnen groeien als mens, als ondernemer & professional en met jullie bedrijf & carrière. En met ons als continue support. 

 

 

In order to be irreplaceable one must always be different.
- Coco Chanel - 

Concreet bestaat het jaartraject uit: 

 

Een jaar lang coaching, begeleiding & advies door 2 zeer ervaren coaches, trainers en ondernemers. 

 

- 1 2 op 1 kick off strategie sessie (sparren en koers bepalen met ons allebei)

- 4 live kwartaalsessies 

- 4 losse ‘samen aan het werk’ dagen

- 4 keer groepscoaching  (online) 

- 4 keer 2 op 1 coaching

- Ieder week reflectie en accountability

- WhatsApgroep voor vragen & pivot coaching

- Toegang tot ons. Gewoon via de Ap of bellen. Wij zijn geen coaches die op afstand staan van onze deelnemers. 

Het profiel 

Voor wie is dit geschikt? Dit traject is geschikt voor iedere ondernemer of professional die wil investeren in groei op alle 3 de vlakken. Persoonlijk, Professioneel en zakelijk. En ondernemers en/of professionals die op zoek zijn naar het neerzetten en/of uitbouwen van een ijzersterk en duurzaam bedrijfs- of (interim) carrière fundament. Voor diegene die een einde willen maken aan hun kwetsbare positie en die zich in een jaar lang volledig willen inzetten om duurzaam en #futureproof toekomst tegemoet te gaan. En die ondernemers en professionals die geloven in de kracht van de groep en die is afgelopen jaar weer heel krachtige en bijzonder gebleken. We vinden het ook heel belangrijk te vermelden dat deelname in principe anoniem is. Wij delen deelname niet met anderen en gebruiken geen foto's voor marketing doeleinden. 

De investering

Voor het jaartraject 2023 bedraagt de investering 7500,00 euro excl. btw. 

Start:

Instappen kan per kwartaal afhankelijk van de grote en de samenstelling van de groep.

De procedure 

Omdat we met een kleine selecte groep werken vinden we het heel belangrijk om kennis te maken om te voelen of er een wederzijdse klik is en om te horen wat jouw persoonlijke, professionele en zakelijke doelen voor komend jaar zijn. Spreekt het jaartraject je aan & wil je meer weten of kennismaken? Stuur een mailtje naar vera@prillevitz.com of bel/Ap naar Vera op 0655367758 of naar Marja op 0614104088.

We kijken ernaar uit om met je kennis te maken! 

Vera_105_edited.jpg

Wij willen dat je na dit jaar zegt:
"Dit was 1 van mijn beste investeringen ooit 

Waarom wij denken dat je moet gaan voor #NietStandaard 

Wij geloven niet dat jij standaard bent. punt. daarom ben je hier.

 Jij zoekt professionele begeleiding bij de volgende stappen die je gaat maken en die stappen hoeven voor jou niet standaard te zijn

maar wel gegarandeerd resultaatgericht waarbij de uitkomst dan weer niet standaard hoeft te zijn maar wel concreet

Wij geloven niet in een standaard stappenplan, in een one size fits all, in te volgen scripts etc. simpelweg omdat die werken voor de massa en daar val jij niet onder.

Wij geloven dat niches leuk zijn voor in de marketing & sales maar voor een lange termijn strategische positionering kunnen ze echt desastreus zijn. Beter denken we met je mee wat je op lange & korte termijn wil bereiken!

Wij geloven ontzettend in maatwerk maar wel vanuit een duidelijke structuur, we helpen je uit alle kennis, ervaring, stappenplannen, methodieken en vooral ook mogelijkheden die er zijn, de voor jou beste elementen te kiezen en zo de beste keuze met gegarandeerd resultaat te maken. 

Wij geloven in het  kijken vanuit een helikopterview en dagen je uit dit zoveel mogelijk te doen. Er is zoveel meer mogelijk als je om je heen kijkt!

Wij geloven in jou en denken je groot, we dagen je uit verder te kijken dan je tot nu toe deed, voorbij de standaard mogelijkheden en oplossingen

Wij dagen je uit je dromen uit te spreken, ze na te jagen en ze op nummer 1 te zetten zodat je ze gaat realiseren.

Strategisch en doelgericht maar uiteraard zijn we er ook tijdens het vallen en opstaan!

Wij geloven namelijk 100% in mensen en 100% in jou en weten dankzij onze gezamenlijk meer dan >50 jaar coach & werkervaring dat groeien en jezelf ontwikkelen nooit op 1 vlak plaatsvindt, daarom zit in onze aanpak groeien op 3 niveau's verweven:

bij ons groei je op professioneel, zakelijk en privé gebied. Iedereen niveau is even belangrijk!

Wij geloven in 100 % in voorwaarden en kaders. Het is 1 van de meest belangrijke en onderschatte aspecten. Jouw voorwaarden en kaders privé omdat deze garanderen dat je leven creëert onder je eigen voorwaarden. Voorwaarden & kaders professioneel en zakelijk omdat ze het resultaat & het succes bepalen van jouw carrière of bedrijf.

Wij geloven niet in gedoe, je hoeft niet perse een probleem te hebben om bij ons in te stappen maar mocht je wel vraagstukken hebben weet dan dat een succesvolle carrière, een goedlopend bedrijf vanzelfsprekend is als het fundament en jouw fundament goed staat. Dat is vaak makkelijker dan je denkt maar dit neerzetten of een nieuwe rol of functie bekleden, moeten omschakelen, bijsturen, opschalen, downsizen 

gaat allemaal zoveel makkelijker en sneller als je het samen doet.

Wij geloven in het mogen 'falen' als succesfactor, niet standaard betekent ook dat je misschien wel besluit te stoppen met bepaalde werkzaamheden, je bedrijf of je baan omdat je misschien een verkeerde keuze hebt gemaakt of simpelweg niet hebt gezien waar je je bevond in de ondernemers of carrière cyclus. De omstandigheden creëren om nieuwe paden uit te proberen is dan essentieel. Dat je vervolgens toch kan besluiten dat het toch weer anders wordt is OK, en Nee dat zien wij niet als zonde, het is leergeld dat altijd weer van pas komt, precies op het moment dat je het het hardste nodig hebt. Vaak brengt het veel op andere fronten.  

Wij geloven dat je moet kunnen groeien in alle veiligheid, daarom creëren wij een groep & omgeving waar dat kan en waar je met gelijkwaardige peers op gelijkwaardig niveau in een groep zit. Deelname is in principe anoniem. We zullen je nooit als marketing plaatje inzetten tenzij je dat uiteraard wel graag wil. 

bottom of page