top of page
Achteruitkijkspiegel van een vrouw

JE BENT 

Niet Standaard

EN DUS ZIJN ONZE PROGRAMMA'S DAT OOK NIET 

  • White LinkedIn Icon
  • Instagram
  • LinkedIn

#NIETSTANDAARD

Resultaatgerichte coaching, trainingen en groeitrajecten
v
oor ondernemers & professionals die het beste uit hun bedrijf, carrière en zichzelf willen halen.  

 

Per maand hebben wij een aantal plekken voor een 2 op 1 strategische coaching sessie.

Klanten die deze sessies hebben gedaan geven vaak aan hier een jaar of langer mee vooruit te kunnen en er iedere keer weer op terug te kunnen vallen. 

De sessie is geschikt als je op zoek bent naar een nieuwe strategische koers maar ook als je prima redt op dit moment maar op zoek bent naar de volgende stap of sparring bij je huidige situatie, of als je opzoek bent naar nieuwe inzichten en nieuwe kansen & mogelijkheden maar ook als je het gevoel hebt vast te lopen in waar je nu mee bezig bent en niet zo goed weet welke keuzes het beste uit zullen pakken voor je. 
 

Van te voren bepaal je wat je uit onze sessie wil halen zodat we daar naar toe werken maar natuurlijk komt het er van alles langs wat misschien niet op de agenda staat. We luisteren namelijk heel goed naar wat je zegt maar ook naar wat je niet zegt. Dat is in onze ervaring soms nog wel interessanter. Het gaat namelijk niet alleen om kansen te inventariseren of pakken of resultaten boeken. Deze zijn vaak redelijk simpel te realiseren, of zoals Vera vaak zegt: "een bedrijf bouwen of carrière maken is helemaal niet zo moeilijk maar een fundament neerzetten wat echt bij je past, bij deze fase van je leven en de volgende dat is wat telt".  

Gedurende de hele sessie spiegelen we, reflecteren we. en dagen we je uit vanuit een helikopter view te denken en vanuit die view naar je bedrijf en/of carrière te kijken. Je gaat de deur uit met een heldere strategie en altijd een praktisch to do actieplan waarmee je gegarandeerd zelf aan de slag kan.  

Bij interesse bel of App ons op 0655367758 (Vera) of 0614104088 (Marja)

We kijken ernaar uit om met je te werken!

bottom of page