top of page

JE BENT 

Niet Standaard

EN WIJ OOK NIET 

NietStandaard is een samenwerking tussen ons die is ontstaan omdat we allebei vonden dat het huidige aanbod van jaartrajecten, coaching en strategische sessies zo niet was wat wij ervan hadden verwachten of liever gezegd: het matchte totaal niet met wat we hadden willen krijgen of wat we nodig hadden. Dat ging niet alleen over de het kwaliteit niveau of de inhoud die vaak toch wel iets tegenviel maar ook over de manier van werken & omgaan met elkaar.  

 

NietStandaard gaat ook niet perse over het anders moeten of kunnen zijn dan anderen. Of het anders kunnen denken en daardoor veel meer mogelijkheden & kansen kunnen zien en pakken, alhoewel we echt voor de volle 100% geloven in de kracht van het anders doen dan de rest. 

 

Het gaat ook over echte aandacht, niet onderdeel zijn van een programma of een systeem waar er nauwelijks tijd is om in te gaan op een onderdeel wat voor jou, jouw carrière/bedrijf heel belangrijk is of wat meer aandacht vraagt. NietStandaard gaat vooral over een manier van met elkaar werken waarin wij er echt zijn en kunnen zijn voor onze deelnemers en er wederzijds vertrouwen is. Want om te kunnen groeien moet je een veilige omgeving hebben waarin je naast je grootste dromen ook je grootste angsten durft te delen zonder dat iemand dan wegloopt of roept dat je iets moet doen waar je niet klaar voor bent. 

NietStandaard gelooft in het neerzetten van een strategie en begeleide in de executie omdat focus houden soms lastig is en het fijn is als je een support team hebt dat er is als er grote vragen of tegenslag op je pad komt bij het realiseren van je dromen & je ambities.

 

Met NietStandaard kunnen we een service niveau bieden die wij heel normaal en vanzelfsprekend vinden maar waarvan we gemerkt hebben dat dit niet meer de norm is. Met NietStandaard hebben wij deze norm opnieuw in de markt gezet en we merken dat er een hele grote groep is

die daar net als wij, daar ook behoefte aan heeft. 

Wanneer bovenstaande jou aanspreekt en je aan je volgende stap toe bent, nodigen we je van harte uit om met ons kennis te maken. 

Marja den Braber & Vera Prillevitz 

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and

show your visitors who you are.

Over Marja

Vera_108.jpg

Trust your intuition and success will follow

Marja den Braber

Over Vera

Vera_70.jpg

Trust your intuition and success will follow

Vera Prillevitz

Ik werk inmiddels 20 jaar als strategisch sparringpartner en business consultant. Voor ondernemers, organisaties en professionals op het gebied van strategie, business development, sales, (online) marketing & career development

 

Als ‘externe ceo’ help ik mijn klanten bij het bouwen of runnen van een succesvol bedrijf of realiseren van een prachtige carrière. Naast advies en sparren leer ik hen zo te ondernemen of te werken dat zij nooit meer op zoek hoeven te gaan naar klanten, opdrachten of een nieuwe functie.  Deze komen namelijk als vanzelf, wanneer zij leiderschap nemen en wanneer ieder aspect van hun onderneming of carrière kloppend is.  

 

Ik ben van de strategie maar ook van de uitvoer. Nog meer voor ondernemers & DGA's dan voor de bedrijven zelf geldt dat een strategie hen dwingt tot nadenken over de toekomst. De toekomst van het  bedrijf maar vooral ook hun eigen toekomst. Met een strategie kan je een gedegen (nieuw) fundament neerleggen of het bestaande verstevigen waar vanuit het bedrijf kan groeien. Een bedrijf bouwen dat draait om de unieke talenten en competenties en ervaring van de founder/ondernemer. Die daardoor moeiteloos kan werken, groeien en misschien wel een stapje terug kan doen of de volgende business opportunity kan gaan tackelen.   

Omdat leiderschap in carrière nemen zoveel overeenkomsten heeft met het opzetten en leiden van een bedrijf kwam de doelgroep ervaren (interim) professionals als vanzelf op mijn pad. Juist voor die groep professionals is het momenteel best lastig. Continu presteren en leiding geven aan jezelf, van opdracht tot opdracht rennen is behalve uitputtend ook een continue vorm van belasting. Het grootste ‘gemis’ in deze tijd voor werkenden is de zekerheid. De zekerheid die er vroeger wel is, is er nu niet meer. Zeker als je ouder wordt realiseer je je dat niet alles maakbaar is.  Issues m.b.t. gezondheid, zorg, van jezelf, je kinderen, je partner of je ouders sijpelen je leven in en zijn realiteiten waar je ook mee moet dealen. In  mijn traject leiderschap in carrière leer ik professionals hoe ze toch hun eigen zekerheid en droom carrière kunnen creëren. Zodat ook zij met veel meer rust kunnen werken, een sabbatical kunnen plannen, mantelzorg kunnen plegen of weten hoe zij een leven lang kunnen leren.  

Inmiddels help ik een brede klantenkring met uiteenlopende vraagstukken.  Variërend van bedrijven en professionals in de coaching & consultancy sector tot een innovatieve boer met de ambitie de wereld te voeden. Van het begeleiden van diverse interimmers & young professionals tot strategie & business development voor 1 van Nederlands meest bekende ontwerpers, van marketing voor een designbureau tot concept & business development voor een new media bedrijf. 

 

Al mijn klanten delen dezelfde behoefte: om op niveau strategisch te sparren, gefundeerd analytisch advies te krijgen en bij de uitvoer of in hun carrière begeleid te worden. 

bottom of page