top of page

JE BENT 

Niet Standaard

EN WIJ OOK NIET 

Wij werken met mensen die houden van hun werk!

 

Op basis van onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven & coaching helpen we op een #NietStandaard manier professionals & ondernemers groeien. We ondersteunen & begeleiden ze bij het realiseren van een succesvolle carrière of succesvol bedrijf. We zijn beiden getraind in tal van methodieken maar geloven niet in standaard stappenplannen en hanteren daarom ook geen standaard aanpak. 

We geloven juist in de kracht en de kansen van anders kunnen denken. We kijken daarbij naar wat jij nodig hebt en wat jouw bedrijf of carrière nodig heeft om verder te komen. Kortom we kijken naar de markt en naar jouw talent, passie en het nog te ontwikkelen potentieel waarbij jouw kaders & voorwaarden én het groeien op 3 niveaus de basis vormen. Vanuit jouw gewenste resultaten kiezen we dé weg die bij jouw ambities en leven past als een maatpak. Daarbij kijken we verder dan vandaag: 'Wat kan je de wereld bieden, niet alleen nu maar ook in de toekomst'.

 

Wij geloven namelijk dat een futureproof carrière of bedrijf de basis is van rust, vrijheid en zekerheid. Of dat nou in loondienst is of in een bedrijf. We richten ons met ons aanbod op ondernemers en (interim) professionals die net zoals wij, echt #NietStandaard zijn, maar juist ondernemend nieuwsgierig, open minded, met een grote innerlijke drive, gericht op resultaat met een goede balans tussen privé & werk en gecommitteerd om de wereld iedere dag een beetje mooier te maken met wat ze kunnen! 

 

We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

 

Marja den Braber & Vera Prillevitz 

Als jouw bedrijf of carrière in een situatie terechtkomt waarin je denkt: “Dit wordt wel heel spannend, complex, urgent of er spelen zoveel grote belangen”, dan is dat het moment om contact met mij op te nemen.

“Eigenlijk is wat jij doet zo simpel dat we ons afvragen waarom we dat zelf niet bedachten.”

Dat is wat ik vaak terugkrijg. And I love it.

Natuurlijk had je dat zelf kunnen bedenken. Alleen zit je er soms zo diep in dat de juiste oplossing niet (meer) zo voor de hand ligt. Dan helpt helpt het om een ervaren coach van buitenaf er ff bij te halen. Een coach die je de juiste interventies biedt om weer verder te kunnen. Met betere resultaten die je ooit had durven dromen.

Voordat je verder kan, is het nodig om je te ontdoen van overtollige ballast. Ballast die je ongemerkt door de jaren heen hebt verzameld. En dat is niet erg, maar alles bij elkaar maakt dat je soms het overzicht kwijt bent en je niet altijd meer de juiste keuzes kunt maken.

Ik ben fan van minimalisme. Zowel privé als zakelijk.

Minimalisme draait erom dat je niet gericht bent op veel, maar op wat echt belangrijk. Hoe meer je je ontdoet van ballast, hoe meer overzicht je hebt en hoe makkelijker het wordt om jouw doelen te behalen. Vanuit overzicht ontstaat er namelijk ruimte voor andere, vaak betere, ideeën om weer op koers te komen. Zo creëer je samen het gevoel van: “Yes, hier gaan we voor” en behaal je toffe resultaten zonder er ingewikkelde dingen voor te hoeven doen.

We kunnen heel interessant doen over business. Uiteindelijk is het puur emotie. Op het moment dat je dat erkent, kun je groeien. Alleen zit je er vaak zo diep in of ben je er zo emotioneel bij betrokken, dat het moeilijk is weer overzicht te krijgen of je te ontdoen van die onnodige ballast.

Daar heb je een paar frisse ogen en hele goede vragen voor nodig. Een coach die je zonder oordeel en belang bij de uitkomst helpt dingen in perspectief te plaatsen en vooruit te denken over niet zomaar een uitkomst, maar een ultieme uitkomst. Voor mij is het: hoe complexer, hoe beter.

Ik werk met ondernemers en professionals in jaartrajecten en begeleid graag teams en mensen om weer verder te komen.

Over Marja

Vera_108.jpg

Trust your intuition and success will follow

Marja den Braber

Over Vera

Vera_70.jpg

Trust your intuition and success will follow

Vera Prillevitz

Ik werk inmiddels  20 jaar als strategische sparringpartner en senior adviseur. Voor ondernemers, organisaties en professionals op het gebied van strategie, business development, sales, (online) marketing & career development

 

Als ‘externe ceo’ help ik mijn klanten bij het bouwen of runnen van een succesvol bedrijf of realiseren van een prachtige carrière. Naast advies en sparren leer ik hen zo te ondernemen of te werken dat zij nooit meer op zoek hoeven te gaan naar klanten, opdrachten of een nieuwe functie. Deze komen namelijk als vanzelf, wanneer zij leiderschap nemen en wanneer ieder aspect van hun onderneming of carrière kloppend is.  

 

Ik ben van de strategie maar ook van de uitvoer. Nog meer voor ondernemers & DGA's dan voor de bedrijven zelf geldt dat een strategie hen dwingt tot nadenken over de toekomst. De toekomst van het  bedrijf maar vooral ook hun eigen toekomst. Met een strategie kan je een gedegen (nieuw) fundament neerleggen of het bestaande verstevigen waar vanuit het bedrijf kan groeien. Een bedrijf bouwen dat draait om de unieke talenten en competenties en ervaring van de founder/ondernemer. Die daardoor moeiteloos kan werken, groeien en misschien wel een stapje terug kan doen of de volgende business opportunity kan gaan tackelen.   

Omdat leiderschap in carrière nemen zoveel overeenkomsten heeft met het opzetten en leiden van een bedrijf kwam de doelgroep ervaren (interim) professionals als vanzelf op mijn pad. Juist voor die groep professionals is het momenteel best lastig. Continu presteren en leiding geven aan jezelf, van opdracht tot opdracht of van taak tot taak rennen is behalve uitputtend ook een continue vorm van belasting. Het grootste ‘gemis’ in deze tijd voor werkenden is de zekerheid. Dat er veel gaat veranderen op het gebied van werk staat vast. Daarop in spelen een must. Al hoor je vaak dat het leven maakbaar is, daar geloof ik niet in. Issues m.b.t. gezondheid, zorg, van jezelf, je kinderen, je partner of je ouders sijpelen je leven in en zijn realiteiten waar je ook mee moet dealen. Ik wil professionals vooral leren hoe ze toch hun eigen zekerheid en droom carrière kunnen creëren. Zodat ook zij met veel meer rust kunnen werken, een sabbatical kunnen plannen, mantelzorg kunnen plegen of weten hoe zij een leven lang met plezier kunnen werken & leren.  

Inmiddels help ik een brede klantenkring met uiteenlopende vraagstukken.  Variërend van bedrijven en professionals in de coaching & consultancy sector tot een innovatieve boer met de ambitie de wereld te voeden. Van het begeleiden van diverse interimmers & young professionals tot strategie & business development voor 1 van Nederlands meest bekende ontwerpers, van marketing voor een designbureau tot concept & business development voor een new media bedrijf. 

 

Al mijn klanten delen dezelfde behoefte: om op niveau strategisch te sparren, gefundeerd analytisch advies te krijgen en bij de uitvoer of in hun carrière begeleid te worden. 

 

 

 

NietStandaard is een samenwerking die is ontstaan omdat wij beiden vonden dat het huidige aanbod van jaartrajecten, coaching en strategische sessies zo niet was wat wij ervan hadden verwachten of liever gezegd: het matchte totaal niet met wat we hadden willen krijgen of wat we nodig hadden. Dat ging niet alleen over het kwaliteitsniveau of de inhoud die vaak toch wel iets tegenviel maar ook over de manier van werken & omgaan met elkaar.  

 

NietStandaard gaat ook niet perse over het anders moeten of kunnen zijn dan anderen. Of over het anders kunnen denken en daardoor veel meer mogelijkheden & kansen kunnen zien en pakken, alhoewel we echt voor de volle 100% geloven in de kracht van het anders doen dan de rest. 

 

Het gaat over echte aandacht, niet onderdeel zijn van een programma of een systeem waar er nauwelijks tijd is om in te gaan op een onderdeel wat voor jou, jouw carrière/bedrijf heel belangrijk is of wat meer aandacht vraagt.

 

NietStandaard gaat vooral over een manier van met elkaar werken waarin wij er echt zijn en kunnen zijn voor onze deelnemers en er wederzijds vertrouwen is. Want om te kunnen groeien & je vrij te ontwikkelen moet je een veilige omgeving hebben waarin je naast je grootste dromen ook je grootste angsten durft te delen zonder dat iemand dan wegloopt of roept dat je iets moet doen waar je niet klaar voor bent. 

 

NietStandaard gelooft in het neerzetten van een strategie &  begeleiding in de executie omdat focus houden soms lastig is en het fijn is als je een support team hebt dat er is, als er grote vragen of tegenslag op je pad komt bij het realiseren van je dromen & je ambities.

 

Met NietStandaard kunnen we een service niveau bieden die wij heel normaal en vanzelfsprekend vinden maar waarvan we gemerkt hebben dat dit niet meer de norm is. Met NietStandaard hebben wij deze norm opnieuw in de markt gezet en we merken dat er een hele grote groep is die daar net als wij, daar ook behoefte aan heeft. 

 

Wanneer bovenstaande jou aanspreekt en je aan je volgende stap toe bent, nodigen we je van harte uit om met ons kennis te maken. 

Naast de vele ondernemers die wij begeleiden en hebben mogen begeleiden werken wij ook met en voor professionals van o.a.  KLM, Heembouw, DPG Media. Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, De Waterschappen. Ministerie van van Welzijn & Sport.

bottom of page